Tip voor de mama’s: gratis knuffels van Woezel en Pip bij de KRO

Posted by Linda Canter | November 19, 2014 0

Omroepen hebben hele slimme manieren om leden te werven. Bijvoorbeeld door lid te worden voor een klein bedrag, waarna je een ontzettend leuk cadeau krijgt. Als je lid wordt van de KRO voor maar 10 euro per jaar, dan krijg je twee knuffels van Woezel en Pip cadeau.

Mijn kindjes hebben deze knuffels ook en het zijn de populairste knuffels hier in huis. Cody slaapt er elke middag en nacht mee en overdag worden ze netjes op een kussentje gelegd, zodat ze kunnen ‘apen’. Zo schattig!

500x500

De knuffels die je van de KRO krijgt zijn beiden 18 centimeter hoog. In de webwinkel van het merk betaal je er een tientje per stuk voor. Door lid te worden van de KRO krijg je ze samen voor een tientje. Het abonnement geldt tot wederopzegging en je betaalt jaarlijks tien euro. Maar je kan gewoon binnen een jaar opzeggen, zodat je eenmalig tien euro kwijt bent. Een beetje gehaaid misschien, maar hé: dat zijn die omroepen toch ook? Bovendien heb je zo een leuk en goedkoop cadeautje voor Sinterklaas. Aanmelden kan hier.

Leave a Reply

latest posts from Kids

Kurio-Tab204
Wat-een-pech,-mijn-naam-is-weg-02

Boekreview: Wat een pech, mijn naam is weg + win

Posted on Aug 21, 2015 in Books | 11 comments

20150807_073859

Ik heb een nieuwe fiets!

Posted on Aug 7, 2015 in Kids | 2 comments

Articles you may be interested

Fietsen-2