Win: 3 keer Sally Hansen’s Miracle Gel collectie Street Pastels (gesloten)

Posted by Linda Canter | November 5, 2014 63

Vandaag heb ik een geweldige winactie voor jullie. Enkele dagen geleden liet ik de Street Pastels collectie van Sally Hansen Miracle Gel zien.

Collage Street Pastels

Klik hier om de hele review te bekijken.

Vandaag mag ik drie volledige sets t.w.v. ruim 95 euro weggeven! In elke set zitten alle zeven kleuren en natuurlijk de Miracle Gel topcoat.

Sally-Hansen-Street-Pastels-02

Om mee te doen kan je hieronder een berichtje achterlaten. Vertel me waarom jij graag wilt winnen. Verder krijg je één extra kans als je me volgt op Instagram en één extra kans als je het volgende tweet: “Ik maak bij @LinnesNL kans op een set Sally Hansen Miracle Gel Street Pastels nagellak http://www.linnes.nl #winnen #RT”

De winactie is gesloten. De winnaressen hebben een mailtje gekregen.

63 Responses

 • Ik heb zoveel moois gehoord dat ik nu wel heel erg nieuwsgierig ben geworden!
  Ik volg op Instagram en deel je bericht.

 • Nu ik mijn nagels veel minder vaak lak, ben ik erg benieuwd naar deze lak die hopelijk gewoon lang mooi blijft zitten. :D Ik vond je Instagram ook!

 • Ahhh wat een toffe winactie! Daar wil ik wel een kansje voor wagen. Ik volg je op Instagram! Ik heb twee lakjes van Sally Hansen (knalroze en knalblauw) dus ik zou het heel erg leuk vinden als ik nog wat neutralere tinten aan mijn collectie zou mogen toevoegen. Ik ben vooral helemaal verliefd op Camo Queen. Dé kleur voor de herfst vind ik dat!

 • marjolein

  Ik doe graag mee en volg je op instagram. Tweeten heeft voor mij geen zin, omdat ik een slotje heb.

 • Ik doe heel graag mee want ik zie er zoveel goeds en moois over!! Ik ga vanavond mijn vakantie boeken (dat is al jaren een droom van me), maar dat betekent dat ik dus niet zoveel geld meer over heb om deze te kopen en dat vind ik eigenlijk wel heel jammer. En dat ik hier nou een complete set kan vinden dat is al helemaal super gaaf, ik zou ze dolgraag willen proberen! Ik zou het dus super vinden om te winnen :) Ik volg je nu ook op instagram (gekopmakeup) :)

 • Meike

  Ja! Ja hoor ja :) greyfitti past pérfect bij mijn garderobe. Maar om die donkere kleding wat op te fleuren zouden All Chalked Up, Throwing Shade,Camo Queen en Grey Matters erg goed in mn stash passen..

 • Inge

  Wow wat een leuke winactie.
  Ik zou heel graag dit pakketje willen winnen omdat ik echt zoveel goeds over deze nagellakjes hoor en lees. Helaas vind ik ze wel wat aan de dure kant.
  Ik volg je op Instagram en heb je tweet getweet. Op beide plaatsen is mijn naam Phitoe.

 • Ohhh wat tof zeg!! Ik wil graag winnen omdat ik nu ook wel eens kennis wil maken met deze gel nagellakken. M’n nagels zijn een drama op dit moment, dus die kunnen wel wat versteviging gebruiken. Plus, die kleuren! Zooo cute <3 Ik volg je op IG en mijn tweet staat hier: https://twitter.com/OhFashionNL/status/529990654748008450

 • Esther

  Ik doe ook een poging.
  Gewone nagellak is niet aan mij besteed als huismoeder. Na een dag is de boel al gechipt of erger. Ik gebruik nu de gel at home van Essence maar das best een gedoe met zo een usb lampje.
  Dus (ongelakte) vingertjes crossed voor deze fantastische set!

 • Stephanie

  Ah wat een super toffe winactie!
  Gelnagellak (met uv lamp etc) kan ik helaas niet dragen ivm werk (zorg) maar in mijn spaarzame tijd (en straks mijn verlof) ga ik graag los met nagellak!
  Ik volg je al eeuwen op instagram en twitter en heb je bericht geretweet (https://twitter.com/Centurychild305/status/530061719759253504).
  Succes met het uitzoeken van een winnaar!

 • margriet

  wauww, super..daar doe ik als echte nagellakfan graag aan mee. Ik heb nog geen ervaring met deze lakjes dus ben ten eerste erg benieuwd naar de houdbaarheid maar vind deze kleurtjes ook nog eens super. Die zijn dan wel niet echt erg herfstig,maar daar trek ik me altijd weinig van aan.ik volg je op IG en heb getweet.

 • Oh yeah, hier doe ik graag aan mee!

  • Oh ja, en weet je waarom? Omdat ik gék ben op pastelkleurtjes! Heerlijk zomers in deze donkere dagen!

 • Wauw wat een prachtige kleurtje I Love It very mutch!

 • Vicky

  Jaaaaa ik doe mee! Ik ben zo benieuwd naar deze nagellak. De kleurkleurtjes zijn in ieder geval fantastisch!

 • Oh wat leuk!!! Ik waag graag een gokje :)
  Mijn nagellak stash puilt uit van de ‘gewone’ nagellak maar deze gel nagellak ken ik nog niet. De kleurtjes spreken mij enorm aan en ik ben zo benieuwd naar de houdbaarheid en het effect! Het zou ideaal zijn als hij langer blijft zitten. Als ik namelijk op 1 nagel een chip heb moet alles er meteen af en komt er nieuwe nagellak op…

  Ik volg je op instagram en ga nu tweeten!

 • margriet

  hier kan ik mijn zusje mee verrassen
  wat een mooie kleuren

 • Joke D.

  Wat een mooie kleuren! Ik zou ze graag willen proberen op mijn nagels!

 • ditty dirks

  Super mooie kleuren. dat vraagt om uitproberen!

 • Phoebe

  Wauw, echt mooie pastel kleurtjes, perfect voor de donkere dagen. Ik heb nog nooit gel nagellak uitgeprobeerd. Ik hoop dat het lang blijft zitten.

 • Marina

  Ik ben dol op pastel kleurtjes! Net candy op je nagels deze kleurtjes! Ik volg je ook op instagram!

 • Esther

  Jaaa die zou ik heel graag willen winnen!! Ben dol op pastel kleurtjes en zou ze heel graag een keer willen proberen!!
  Ik volg je al een tijdje op instagram ( esthertjee) Twitter heb ik helaas niet…

 • Marijke

  Leuke kleuren! Zou ik graag winnen!

 • monique

  Supermooie elegante kleuren. Als ik deze op mijn nagels heb, zou ik helemaal in één stijl zijn met mijn eigen interieuer!

 • leone

  Ik lak nooit (meer) mijn nagels omdat het zo snel bladdert, maar dit zou ik graag proberen!

 • marieka

  ik zou deit heel graag willen proberen ik hoor alleen maar positieve berichten

 • O wat doe ik graag hier aan mee. Ik ben namelijk super benieuwd hoe ik deze lakjes ga vinden en bel dol op zulke kleurtjes! Ik volgde je al op instagram (yazylicious) en ga uiteraard twitteren.

 • awesome ik doe zeker weten mee :D ze zijn zo mooi en ik heb zelf nog geen ervaring met deze soort lakken! ik volg en like je overal met hier nog de tweet; https://twitter.com/femketje/status/530311258835533824!

 • Tess

  Mijn nagellak is er meestal na een dag al af en daarom lak ik ze nu niet zo vaak meer. Het lijkt me super om deze nagellakjes te winnen en ook de kleuren zijn supermooi.

 • Sandra Visser

  Pastelkleuren zijn ook prachtig in de winter en zeker de kleuren van deze collectie nagellak. Ik ken het merk niet maar de kleuren zijn super! Als de nagelak ook nog eens lang blijft zitten dan heeft Sally Hansen er een fan bij. Ik win graag om het te proberen.

 • Bodil

  Wat een prachtige kleuren! Eén voor elke dag van de week!
  Nu ik veel thuis ben i.v.m. zwangerschap heb ik meer tijd om mijn nagels mooi te maken.
  Ben erg benieuwd naar het gel gedeelte!
  Of babyroze of babyblauw mijn favoriet wordt blijft nog even afwachten! ;)

 • Linda Raaijmakers

  Ik heb alle stappen doorlopen en maak heel graag kans :D

  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn

 • Inge Speemanns

  Wow, wat leuk dat jij dit weggeeft! Ik maak heel graag kans op dit mooie prijs! De kleuren is echt perfect voor deze aankomende herfst :) Ik heb je bericht gedeeld op twitter, maar heb ongelukkig niet Instagram.
  success iedereen!
  Twitter: emoh_kitteh

 • Nynke

  Nog nooit zo’n lak gebruikt, ik ben benieuwd of het fijn werkt en goed blijft zitten.

 • Rowena

  Wow, supergaaf! Ik ben dol op pasteltinten. Met deze lakjes kom ik vrolijk de koude wintermaanden door. :)

 • Maartje

  Dol op nagellakjes!!!

 • van erum maria louisa

  dol op deze actie mooie lakjes

 • Dieuwke van Boven

  Gaaf, ik ben dol op nagellak! Lekker tutten.

 • sandra vd linden

  Ik ben zo benieuwd naar deze lakjes. Ik zie ze de laatste tijd veel voorbij komen op internet en het heeft mijn interesse gewekt. Makkelijk aan te brengen zoals nagellak, en de houdbaarheid van gellak, TOP!

 • Marije

  Leuke prijs, ook ik had al aaridg wat gelezen over deze nieuwe lak, ben benieuwd! Ik zou héél graag een setje winnen omdat mijn nagels echt aandacht te kort komen, ze mogen wel weer eens ‘shinen’!

 • Romy

  Nagels lakken na een drukke week is voor mij pure verwennerij,
  Aangezien het de komende tijd flink stressen is, maak ik mezelf graag blij.
  Mijn nagels van een vrolijk kleurtje voorzien kan heerlijk ontspannend zijn.
  Daarom lijkt deze prijs mij in deze tijd ontzettend fijn!

 • Rebecca

  Wow, wat een mooie kleurtjes.
  Ik ben bijna door al mijn eigen nagellak heen en ik vind dit wel heel erg mooi!!
  Zou graag dit eens proberen, kijken hoe het staat.
  Heb helaas geen twitter of instagram.

 • Ik ben gek op nagellakjes en ga nooit de deur uit zonder gelakte nagels.
  Als het dan ook nog pastelkleurtjes zijn dan ben ik helemaal blij.

 • Aniek

  Leuke actie, ik doe mee.

 • Lisa

  Wat een gave kleuren! Ik zou graag winnen, omdat ik werk in een schoenenwinkel en daarom aan het eind van de dag vaak beschadigde nagellak heb. Misschien dat deze gelnagellak sterker is en beter voor mij werkt :)

 • Sanne Fabienne de Bruin

  Wowwww, Mooie pastel kleurtjes!! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze mooie nagellakjes!! Ik doe graag mee aan deze actie, owhhhh ik hoop ZOOO dat ik mag winnen!! =D

 • Josien

  JA ik wil! :)

  Ben graag up to date op het Groningse platteland!

 • Linda K.

  Ik zit graag strak in de lak ;-)

 • SophiaG

  Die kleuren zijn geweldig als winterkleuren. Zeker als we deze winter wel sneeuw zouden krijgen

 • Mooie winterkleurtjes.
  Ik heb je bericht gedeeld op twitter, maar in je bericht op deze pagina staat een komma ipv punt in de link van je site. misschien even veranderen?
  https://twitter.com/xsajo

 • Anita H.

  Deze verbeterde versie van de nagellak wil ik graag winnen omdat ik graag goed verzorgd voor de dag kom, inclusief een mooi kleurtje op mijn (hand- en teen-)nagels dus. Dat deze lak veel langer goed blijft zitten, is natuurlijk een enorm voordeel. De kleurtjes zijn echt helemaal top. Ik verkies sowieso de lichte kleuren op het moment dat mijn nagels niet zo lang zijn (wat helaas vaak het geval is; ze zijn erg droog en breken nogal snel).

 • Sarah

  Mijn beste vriendin is hier zo gek, voor haar zou ik het graag willen winnen!

 • Linda

  Waag graag een kans! ;-)

 • Selma

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen. Ik wil deze lakjes aan een van mijn beste vriendinnen wil geven, omdat ze de laatste tijd wat minder goed in haar vel zit en ik haar wil verrassen. Ik heb geen insta, maar wel twitter dus hier is de tweet:
  ps://twitter.com/SelmaVermeij/status/531161753582067714

 • Clau-dya

  Nog nooit gellak gebruikt en toch wel heel nieuwsgierig geworden! Volg je ook op twitter en getweet

 • Sandra

  Wat een pittige kleurtjes, ik word er zelf helemaal zoetig van hihi

 • Wani

  Super! Die wil ik al heel lang uitproberen

 • Marinka

  Te gek zeg! Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik écht een nagellak fan ben! Ik wil van alles uitproberen en testen. Gewone nagellak, glitters, ik heb gelnagellak met een UV lamp (die ik heel fijn vind!) maar ik ben natuurlijk héél nieuwsgierig naar de miracle gel van Sally Hansen! Super mooie nagels zónder lamp! En de kleurtjes vind ik prachtig! Ik volg je al een hele tijd op instagram! (@marinkalettink)

 • Ilse prins

  Heey wat weer een leuke winactie heb je georganiseerd zeg;-). Vind dat je een superleuke blog hebt hoor ;) Ik blijf je zeker volgen!
  Natuurlijk doe ik ook graag mee met jou leuke winactie, ik maak graag een kansje op deze leuke prijs hihi…. welke vrouw word hier nou niet vrolijk van?? Waarom dan ik?? Ben nu al een aantal maanden gestopt met nagelbijten, dat verdient wel een mooi lakje toch hihi
  Fijne avond
  Groetjes ilse

 • Charine

  Deze lakjes zijn zó mooi !
  Ik heb graag nagellak op, maar er is niks ergers dan nagellak dat na een dag al chips vertoont.
  Dan heb ik geen zin om het er af te halen en loop ik een paar dagen met lelijke nagels.
  Ik doe de PABO en de kinderen zien precies welke nagellak ik op heb en dus ook als ze er niet uit zien.. Haha
  Dit lijkt de ideale oplossing ik mooie nagels en ik kan me weer vertonen op school.

 • defne tunc

  Super gave actie! Ik hou zo erg van nagellak! Gellak heb ik helaas nooit getest. Het is een vrij grote uitgave. Aangezoien de kerstdagen eraan komen lijkt het me super om deze lakjes te geven aan mijn nichtjes! Wie houdt er niet van een mooi kleurtje op de nagels!(:

 • melissa

  Ik vind het heerlijk om mijn nagels en mijn dochters nagels te lakken. Matched met onze kerstoutfit die ook lekker vrolijk is. Ik volg je via Instagram (melissamaas1984).

 • Esther

  Ohhhh nog even spannend tot morgen!!
  Vind de kleurtjes zooo mooi!! En dat het langer blijft zitten zou echt super zijn! Meestal ligt na een dag m’n nagellak er al weer vanaf!

latest posts from Beauty

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested