Zachte handen met Etos Hand&Nail Lotion

Posted by Linda Canter | December 15, 2010 0

Handcrème. Ik heb er een haat-liefde-verhouding mee. Ik vind het heerlijk om zachte handen te hebben (wie niet?), maar elke handcrème die ik gebruik zorgt lange tijd voor vette, plakkerige vingers. En dus gebeurde het vaak dat ik direct na een smeerbeurt mijn handen weer onder de kraan stak. Niet handig, water droogt je handen [...]

Handcrème. Ik heb er een haat-liefde-verhouding mee. Ik vind het heerlijk om zachte handen te hebben (wie niet?), maar elke handcrème die ik gebruik zorgt lange tijd voor vette, plakkerige vingers. En dus gebeurde het vaak dat ik direct na een smeerbeurt mijn handen weer onder de kraan stak. Niet handig, water droogt je handen immers uit.
Voor iedereen die net zo ongeduldig is als ik, of even snel haar handen wil hydrateren, heb ik een tip: gebruik de Hand&Nail Lotion van Etos.

De lotion is dunner dan een reguliere handcreme en trekt echt binnen een paar minuten in. Ik gebruik het al een half jaar vele keren per dag en ik heb echt heerlijk zachte handen. De tubes lotion zijn dan ook overal terug te vinden: in mijn tas(sen), naast de kraan, in de vensterbank naast mijn vaste plekje op de bank en op het nachtkastje.
Eerlijk is eerlijk: heel af en toe gebruik ik nog een ‘echte’ handcrème, maar alleen voor het slapen gaan.

De Etos Hand&Nail Lotion is van het huismerk van Etos. Een tube bevat 75 ml en kost zo uit mijn hoofd minder dan twee euro.

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Rituals-Oriental-Nights-01
Haren-05

Ik heb korter lila haar deel 2

Posted on Sep 14, 2015 in Beauty | 7 comments

Essie-Leggy-Legend-04

Swatches: Essie Taking Center Stage collectie fall 2015

Posted on Sep 11, 2015 in Beauty | 4 comments

Articles you may be interested